søndag 26. februar 2012

Bringebær med sabayonnesaus


Dette er min favorittdessert. Den er rett og slett fantastisk god! Jeg blir alltid lykkelig av denne.

Du trenger:
Bringebær ( eller andre friske bær etter eget ønske)
Og en tålmodig mann til å piske sausen :)


Sabayonnesaus
4 eggeplommer
2 ss sukker/ eller hjemmelaget vaniljesukker
1 dl musserende eller fersk appelsinjuice


Pisk sammen eggeplommer og sukker i en stål eller glassbolle. Pisk inn musserende eller appelsinjuice. Sett bollen over et kokende vannbad og visp jevnt til den tykner. Det tar 6-8 minutter ( det kan være lurt å ta tida, så du ikke begynner å lure på om noe er galt) .
Vend bærene inn i litt appelsinjuice og litt sukker.

Dander sausen over bærene, og karamelliser med brenner eller under i grillen. Følg med hele tiden, for det går fort.

Nyt!

Drikke:
Serveres gjerne med et glass sprudlende cava eller en Italiensk Prosecco




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar